September


Efter en fin sensommar startar nu terminen här på Yoga Nu.

Intresset för yoga bara ökar och fler och fler blir nyfikna och upplever att yoga verkligen funkar. Vilket också forskning och studier visar på. Yoga är verkligen ett enkelt och kraftfullt sätt att behålla och att skapa hälsa och balans i livet!

Många klasser är fulla men här och var finns plats. Hör av dig om du vill vara med! Du betalar då för de tillfällen som är kvar på kursen. Har du inte tidigare gjort yoga får du instruktioner som gör att det blir enkelt att hoppa in i pågående kurs.

applen

Se Kurser-schema
Anmälan till kurser görs på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

goran

 

 

 

Söndag 20 september startar en serie workshops på tre söndagar med Göran Boll.
Den första söndagen har temat andningens magi. Göran är förgrundsgestalten inom Mediyoga och är den som utbildar flest yogalärare och den som driver forsknings projekt på yoga inom bland annat vården. En mycket erfaren och kunnig yogalärare!
Du kan gå alla tre dagarna eller enstaka söndagar. Anmälan och betalning görs direkt till Göran via denna länk där det också finns mer information. pdf3_workshops_m_Goran_HT_2015_pa_Yoga_Nu.pdf

Yoga & Gongmeditation - Lördag 17 oktober Läs mer: Gongmeditation

Nytt för i år är Yoga & Hund på Österlen 18-20 september!

 Asa Elsa Yoga Hund bild 2

 

hund mediterar

 

 

 
 Ta med dig hunden och få härliga dagar på Österlen! Eller om du inte har någon hund men vill vara med ändå. Se mer: Retreat - Yoga & Hund på Österlen och Yoga för dig/artikel

I höst kommer det åter igen finnas möjlighet att gå Yoga Nu:s uppskattade
Barn & Ungdomsyoga utbildning.
Den ger verktygen att leda yoga för de som arbetar med barn och ungdomar eller bara vill dela med sig till sina egna barn, vänners barn eller barnbarn! Nytt för i år är att Lisa Ekenberg kommer att vara medlärare och ge mer kunskap i yogasagor/berättelser där man också väver in värdegrunder.
Se mer: Barn & Ungdomsyoga utbildning

 

Skriv ut