Höst på Yoga Nu

hostbukettKurserna här på Yoga Nu är igång. Nya kurser startar från vecka 46. Men vill du hoppa på redan nu hör av dig för information om i vilka klasser det finns plats i. De flesta är fulla men det finns en och annan ströplats. Du betalar så klart bara för den del av kursen som återstår. Vill du komma och prova en gång kostar det 100 kr.

För frågor Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-301616

Medicinska yogan (Mediyoga) med start 9 november är fulltecknad så därav sätter vi in samma kurs tisdagar 17.30

Alla kurser startar om fr.o.m 9 november. Man kan vara nybörjare på alla utom torsdagar 19.00 klicka här för att se alla kurser  Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

UTBILDNING I BARN & UNGDOMSYOGA start 23 oktober

mod barnEn utbildning som ger verktygen att leda yoga för barn & ungdomar. Riktar sig till dig som arbetar med barn och ungdomar eller till dig som bara vill dela med dig till egna barn, vänners barn eller barnbarn!
Det är nu sjunde terminen Yoga Nu erbjuder denna utbildning och hittills har över 400 förskolepedagoger, lärare och privatpersoner utbildat sig hos oss och leder nu yoga på förskolor och skolor. Både barn/ungdomar, pedagoger, chefer och föräldrar är mycket nöjda! Läs mer: Utbildning Barn & Ungdoms yoga

Skriv ut