Vår på Yoga Nu

KURSERsnodroppar
Se kurschemat. Kurser
Vissa kurser är fulla men inte alla. Det går bra att hoppa in även i de kurser som redan börjat. Hör av dig om du vill vara med!

Känner du dig stel, trött, orolig, högt blodtryck, ont i ryggen, ont lite här och där?
Yoga hjälper.
Yoga är inte att bli en rosett av sig själv och vara väldigt vig och vältränad. Yoga är snarare att möta sig själv där man är och fylla på med mer energi och mer lugn och ro. Yoga är också att träna sitt sinne i att hålla kvar uppmärksamheten i nuet vilket påverkar både tanke och känsla. Liksom det också är att bli mjukare, smidigare och starkare.
Ny studie visar att vi blir mindre reaktiva genom att meditera, vilket är en viktig del i yogan. När vi är mindre reaktiva kan det också bli lättare att finna mer sinnesfrid.

Yoga mot hjärtflimmer Radio P4
Länk till tv4 om meditation studie meditation
Länk till Svt om ryggont studie Mediyoga och ryggont

Flera av kurserna som pågår nu är fulla men inte alla. Hör gärna av dig om du vill komma och prova på och kanske sedan fortsätta. Prova på kostar 100 kr. Vill du sedan fortsätta betalar man för den del av kursen som är kvar.
Det är inga problem att hoppa in mitt i en kurs. Passen guidas på ett sätt så man förstår precis vad som ska göras oavsett om man aldrig gjort yoga tidigare eller hållit på länge. Klicka för Kursschema

rapsfalt andrad

Meningsfull semester - Kom på Yogaretreat! 
I år går resorna till Österlen, Gotland och Stockholms skärgård! Yoga Nu har i 10 års tid anordnat yogaretreater. Mycket populära och uppskattade av deltagarna. Österlen i maj, augusti och september. Stockholms skärgård i juni och Gotland i augusti. Några resor är nästan helt fulla så boka i tid. Se mer Yogaresor

Nu säljer vi ut våra begagnade ullyogamattor som her använts två terminer för 495kr. Boka nu och hämta sista veckan i maj.
(nya kostar 1250 kr)

Skriv ut