Sommar på Yoga Nu

 

kurser startsida

 

Sommaren är här och yogakurserna på Yoga Nu slutar 31 maj. Nya kurser startar från och med måndag 5 september. Se Kurser-Schema
Under sommaren kommer det finnas möjlighet till en del drop in klasser som Sara Arrhusius håller. Sara har under året varit en mycket uppskattad lärare och vikarie på Yoga Nu.

STOCKROS

DROP IN    Kontant betalning

Tisdag 14 juni  150 kr
Medicinsk yoga 18.00-19.00

Onsdag 15 juni  180 kr
Kundaliniyoga  18.00-19.30

Tisdag 12 juli  150 kr
Medicinsk yoga  18.00-19.00

Onsdag 13 juli  180 kr
Kundaliniyoga  18.00-19.30

havochgras3

 
Meningsfull semester - Kom på Yogaretreat!
I år går resorna till Österlen, Gotland och Stockholms skärgård! Yoga Nu har i 10 års tid anordnat yogaretreater. Mycket populära och uppskattade av deltagarna. Österlen i maj, augusti och september. Stockholms skärgård i juni och Gotland i augusti. Några resor är nästan helt fulla så boka i tid. Se mer - Resor & retreater

Känner du dig stel, trött, orolig, högt blodtryck, ont i ryggen, ont lite här och där?
Yoga hjälper. Det visar forskningen.
Yoga är inte att bli en rosett av sig själv och vara väldigt vig och vältränad. Yoga är snarare att möta sig själv där man är och fylla på med mer energi och mer lugn och ro. Yoga är också att träna sitt sinne i att hålla kvar uppmärksamheten i nuet vilket påverkar både tanke och känsla. Liksom det också är att bli mjukare, smidigare och starkare.
Ny studie visar att vi blir mindre reaktiva genom att meditera, vilket är en viktig del i yogan. När vi är mindre reaktiva kan det också bli lättare att finna mer sinnesfrid.
 

Skriv ut