Vårvinter på Yoga Nu 2019

Just nu pågår kurserna för fullt. Slut vecka 12.  Sen startar det nya kurser vecka 13 som är på 7 gånger. Om du vill anmäla dig redan nu går det bra till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Yoga & Gong 13 april 9.30-13.00 Populärt - anmäl dig i tid! GONG

Lyssna till vad Åsa har att säga om andningens betydelse för hälsan.
För någon vecka sedan var jag inbjuden till podden "Lycklig med Tone & Filippa" för att prata om åsa poddandningen och vad den bertyder för kropp och själ. Här kan du lyssna: PODDEN

Sommarens yogaresor hittar du under Resor o Retreater Som vanligt bär det iväg till Österlen med hundarna ❤️ ut i skärgården för kajakpaddling i juni och så underbara Gotland i mitten av sommaren när havet är som varmast!😊 Skynda att anmäla dig om du är sugen! Det fyller på snabbt nu.

Gravidyogan fortsätter men med ny lärare. Det är Lovisa Hedell som tar över.
Lovisa är barnmorska sen 12 år tillbaka. Har erfarenhet från olika delar inom förlossningsvården. Senare år fördjupat sig inom mental träning, andning och avslappning. Är utbildad inom gravidyoga, mediyoga samt stresshantering med inriktning mot KBT. Lovisa Lovisa 2säger. "Att förbereda sig inför sin födsel ger stor trygghet och tillit och jag ser framemot att få dela med mig av min erfarenhet."
Kontakt direkt:
070-561 15 55 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv ut