Stängt i två veckor

vår å Kristianstad avlång

Jag har under övervägande idag 15 mars beslutat att hålla yogastudion stängd i två veckor. I nuläget känns det inte rätt att vara så många på en så pass liten yta.

Det här innebär att sista veckan på nuvarande kurser är inställda och att du om du vill kan ta igen det tillfället senare under terminen.

De nya kurserna med start vecka 13 startar istället vecka 14. (och är med det en vecka kortare) Klasserna kommer då vara med färre deltagare så att det går att ha mer mellanrum mellan mattorna. Samt att jag såklart oftare städar kontaktytorna. Dessutom tror jag att vi då kommer vara lite mer vana med hur vi ska förhålla oss.

Torsdagskursen kl. 13.00 har ju ingen omstart och är därför förlängd med två veckor. 

Yoga & Gong på lördag 21 mars kl 10-13.30 kommer inte vara inställd men det kommer vara hälften så många deltagare vilket innebär att varannan matta är tom. Så vill du komma då finns platser. Just nu är vi bara 9 deltagare. Så kom om du är frisk!

Vi behöver yogan och det lugn den skänker än mer just nu. Det håller oss friskare och klokare! Då går det dessutom lättare att vara i kontakt med hjärtats kraft av medkänsla och omtanke gentemot varandra. Så mitt förslag är att du gör ett litet yogapass hemma en eller flera gånger i veckan. pdfHär är mitt förslag ❤️ tussilagoOch skulle du vilja ha passet på en länk så maila mig så får du det lett med min röst och Sat Nam musiken i bakgrunden som du kan andas till. (gratis)

Vill du vara med på yogan från och med vecka 14 hör av dig! (Om du inte redan är anmäld) Och så alla de olika sommaryoga resorna förstås. Dom kan du läsa mer om på hemsidan. www.yoganu.nu

Allt gott så länge!

Kram Åsa

Skriv ut