Höst på Yoga Nu


osterlen applenHösten är här och yogakurserna börjar igen. Allt är som vanligt förutom att vi har Coronan att förhålla oss till.

En ny kurs startar tisdag 29 september 17.30-18.30
En blandning av Mediyoga och Kundaliniyoga. Bara 5 gånger. Ett bra sätt att testa vad yoga kan ge!
Och torsdag 1 oktober startar Mediyoga 13.30 på 8 ggr.

Se mer: https://yoganu.nu/index.php/kurser-schema

Kurserna är igång från och med 31 augusti med färre deltagare. (1,5 meter mellan varje person) 
Mötet i omklädningsrummet och vid skohyllan försöker jag underlätta genom att be alla som kan, komma ombytta. När klassen är slut lämnar alla lokalen senast 15 minuter efter avslutad klass för att ge nästa grupp 15 minuter innan deras klass startar.

Dagklasserna och onsdagar 17.30 har inga klasser före eller efter.

Och så allt det "vanliga" med att stanna hemma om du är det minsta sjuk, tvätta händerna och hålla avstånd. Fortlöpande kommer Yoga Nu följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer.

Dessutom kommer alla klasser sändas live så att alla kan vara med även om man inte vill/kan komma fysiskt till sin klass. Har du betalat för en kurs kan du vara med på alla 7 klasser i veckan, om du vill 😊.

Anmälan och frågor mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0708-301616

Vänta inte för länge med att anmäla dig. Många är redan anmälda och många tror jag längtar efter att kunna ses bortom skärmen, i yogarummet! 😊❤️

Att fortsätta yoga på ett eller annat sätt kommer stärka din hälsa både fysiskt och psykist. Och har du aldrig provat att yoga, gör det. Yoga funkar! 

Skriv ut