Juletid på Yoga Nu

lucia

 

Veckan innan jul och veckorna efter finns möjlighet att vara med hemifrån på några livesändningar med mig och Elsa framför brasan. 🤶🐕‍🦺❤️🧘‍♀️

Måndagar 17.30-18.30
Tisdagar 18.30-19.30

Dvs. veckan innan jul, mellandagarna och första veckan på det nya året.❤️

 

Nya yogakurser startar från och med 11 januari. Samma schema som tidigare.Schema Vill du vara med så anmäl dig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Med anledning av den ökade Covid-19 smittan i samhället kommer det vara minst 2 meter mellan varje person och som flest 12 deltagare. På många av kurserna är det färre anmälda så avståndet kommer vara betydligt mer.

Yogalokalen städas ofta. Kontaktytor som handtag mm torkas med decificerande städmedel regelbundet. Handsprit finns innanför dörren och på fler ställen i yogalokalen. 
De flesta deltgare kommer i nuläget ombytta vilket ger mindre trängsel.

Det är alltid 30 minuter mellan klasserna. Den klassen som avslutats har 15 minuter på sig att lämna lokalen så att nästa gäng har 15 minuter för att komma in, detta för att undvika trängsel i dörren.

Du kan förutom att komma till yogalokalen vara med och yoga via livesändningar genom mobilen, datorn eller tv skärmen via Yoga Nu:s hemsida.

Det finns 3 sätt att delta på.

1. Fullt deltagande med säkrad plats i yogalokalen med tillgång till veckans alla 7 livesändningar hemifrån – full kursavgift.

2. Enbart livesändning med reducerad kursavgift - ger tillgång till veckans alla 7 livesändningar.

3. Drop in via livesändning – då betalar du per tillfälle.

Sedan en tid är ljudkvalitén förbättrad och snart är den ännu bättre. Så var du missnöjd tidigare, ge det en ny chans!

Här ser du priser och kursschema. Schema

livesändning

Yoga Nu börjar nu bli hårt ekonomiskt ansträngt, så jag är tacksam för alla anmälningar.
🙏Yogastudios och många andra verksamheter jobbar hårt för att överleva i denna coronatid. Om du har möjlighet, ge oss ditt stöd genom att delta. 🙏

Du behöver som sagt inte vara med i yogalokalen utan kan göra yogan hemifrån via mina livesändningar. Det är mycket enkelt att klicka in sig via hemsidan. Känner du dig osäker på hur man gör hjälper jag dig gärna! Många av dom som varit med hemifrån säger att det känts mycket bättre än förväntat. Nästan som att vara med i yogarummet. 😊

Vi behöver hålla humöret uppe och eventuell oro i chack i denna påfrestande tid. ❤️ Det kan kännas tungt med Coronan och världsläget. Att göra sånt som gör det lättare att stå ut och som ger kraft och glädje är viktigt. En yogamästare sa en gång "Keep up and you will be keept up" Det har gett mig stöd när livet varit som tyngst, det har gjort att jag satt en fot framför den andra i den riktning jag önskar och trott på. Att erkänna sorgerna, bedrövelserna och problemen men inte hålla fast i dom. Att göra så gott man kan utifrån det som är och ta lite hjälp av det som ger kraft, tröst och kanske till och med glädje.

Allt gott, så gott det går! Var rädd om dig och varandra!❤️
Håll ut.😊

Åsa


Skriv ut