Januari på Yoga Nu

Kära yoga deltagare!

7 januari 2021

Kursstart för yogan närmar sig och jag funderar hit och dit och dit och hit på huruvida det är vettigt att hålla yogaverksamheten i yogalokalen öppen just nu. De närmaste veckorna är lite extra avgörande för utvecklingen av Corona smittan. Därför känner jag ett ansvar att inte öppna yogastudion nästa vecka, att vänta med att ha klasser i yogalokalen i för att se vad som händer med smittspridningen i Stockholm den närmsta tiden när alla återvänder från julledigheter. Och att därefter se vad Folkhälsomyndigheten och regeringen säger.

Jag har därför bestämt mig för att enbart ha digitala sändningar två första veckorna på terminen. Alltså ingen yoga i yogalokalen vecka 2 och 3.
För att vara med digitalt klicka  HÄR

Alla som vill kan göra yogan hemifrån via mina digitala sändningar. Jag kommer att lägga upp en länk på hemsidan strax innan klassen startar, samma schema som om det var kurs på plats.

Är du anmäld till en kurs kan du starta kursen hemifrån. 
Du kan också vara med enbart digitalt som en kurs eller enstaka tillfällen. Läs mer KURSER - SCHEMA

Är du anmäld till kurs och inte vill vara med så hör av dig till mig. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-301616

Å ena sidan är det jätte viktigt att göra yoga i den här situationen som vi alla befinner oss i just nu med Coronan, viktigt för hälsan både kroppsligen och själsligen. Och jag vet att många av er som gått på yogan under hösten verkligen uppskattat att få komma till yogalokalen. Och jag har uppskattat jättemycket att ni kommit! Det känns så märkligt att inte få vara tillsammans, att tillsammans göra yoga är ju annorlunda än att vara ensam hemma och göra den där. Men och andra sidan så är det en risk att vi träffas i yogalokalen. Och det känns för mig svårt att ta ansvar för vad som är rätt och riktigt. Jag läser och lyssnar på vad myndigheter och andra säger och försöker orientera mig i vad som gäller och vad som är vettigt. Det är inte enkelt att förstå och veta. Men det känns inte helt ok när samhället stänger bibliotek, konsthallar, simhallar och uppmanar oss att inte gå på gym, och att då i detta läge hålla yoga studion öppen. Trots 2 meters avstånd. Det skulle kännas fruktansvärt om vi blev smittade i yogalokalen. De flesta av oss skulle säkert bara bli lite sjuka och efter ett par veckor är vi på benen igen och det är som vanligt. (och förhoppningsvis inte smittat någon annan..) Men några skulle kunna bli jätte sjuka och behöva vård och vården är mycket mycket ansträngd som det är nu.

För att vara med digitalt går du till hemsidan och klickar på fliken ”Livesändning” https://yoganu.nu/index.php/folj-mig-live Där kommer du se länken. Behöver du hjälp med att få igång det hela så får du jättegärna höra av dig till mig!

Vill du vara med endast digitalt även när kurserna är igång i lokalen så finns ju den möjligheten också. Läs mer HÄR om de olika alternativen och vad priserna är.

Jag tänker att vi alla behöver kämpa på nu ett tag till, att inte sacka precis innan mållinjen. Och vara lite kreativa. Kanske brukar du gå till yogan med någon vän som du nu brukar umgås med, då skulle ni kunna träffas hemma hos varandra och göra yogan tillsammans framför datorn. Eller så får du med dig någon annan som du brukar umgås med och som du tror kanske vill prova att yoga. 😊Gör det lite mysigt hemma, släck ner lamporna och tänd några stearinljus och sätt på datorn en stund innan det börjar.

Att så pass många har varit med både i lokalen och digitalt sedan Coronan kom har gjort att yogastudion finns kvar. Flera yogastudios har lagt ner men Yoga Nu har tuffar på. Mitt mål är att överleva Coronan så att vi kan ha det som vanligt sen i yogastudion. Det ser jag jättemycket fram emot! Ser framför mig att vi är många i yogasalen igen och att alla sjunger så att taket lyfter när vi tonar in oss! ❤️🙏😍

Hör av dig om du undrar över något Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-301616
Mer information kommer innan vecka 4. 

En stor varm kram från Åsa ❤️

 

Skriv ut