Feedback-Omdömen

Vad tycker andra om Yoga NU

"Åsa är fantastisk på att vägleda i yogan, även för den mest oerfarne och kanske lite nervösa. Hon guidar med sitt lugna sätt och positiva inställning som skapar en trygghet för alla."
Josephine Barksell, Yogainstruktör

"Det finns yogalärare och det finns Yogalärare. Åsa är den med stort Y. Jag håller fullständigt med den elev till Åsa som hon en gång tog med på en av mina workshops. I pausen frågade Åsa vad eleven tyckte, och fick till svar: Jo, han var väl bra – men han är ju inte lika bra som du Åsa. Ingen är lika bra som du!
Åsa har en närvaro, en autenticitet och äkthet som gör henne till en av de extraordinära yogalärarna."
Göran Boll, grundare MediYoga Institutet

"Yogaläraren har en oerhört behagligt, lagom låg mycket tydlig röst. Allt var bra!"
Anki Belsander

"Sköna och välgörande och lagom svåra yogapass med Åsa. Lugnt avslappnande med god musik och Åsas lugna röst. Jag är så jätteglad och nöjd med denna helg! Kravlöst och inga måsten."
Stina

”Tänk att jag fortfarande, efter dryga tolv år på Yoga Nu med Åsa, kan förundras över den oerhört starka effekt som yogan ger mig!
Kundliniyogan ger mig styrka och kraft i en kombination med lugn och harmoni. Yogan gör att jag får ny lugn energi vilket, för mig, är ett sätt att beskriva känslan av fullständig Balans!
Genom Kundalinyogan har jag fått helt andra förutsättningar att hantera vardagen. Mina yogapass är ”heliga” för mig, både min kropp och min själ är helt beroende av att träffa Åsa och att få göra yoga med henne.”
Kicki

"Jag är så otroligt tacksam för det jag fick vara del av under förra veckan, de helt ljuvliga yogasejourerna i Ihrekvarn på Gotland. Du är en fantastiskt fin ledare för detta, hoppas du kände hela gruppens uppskattning. För mig var ju detta nytt, men jag förstår verkligen varför det var så många där!"
Christina

Skriv ut